Sök:

Vanliga centrifugalpressar extraherar juice genom att de snabbt roterar för att pressa ut innehållet. Dessa typer av pressar är inte bara bullriga p.g.a. av den snabbt roterande motorn, men de förstör också alla värdefulla enzymer under pressningen.

Vårt sortiment av ”tuggande” juicepressar använder den allra senaste tekniken för kallpressning, så du kan vara säker på att den levande juicen bibehåller alla näringsämnen, vitaminer och enzymer i glaset. Detta uppnås genom att råvaran krossas och pressa för att få ut det bästa möjliga saftutbytet. Kvaliteten på kallpressade juicer är inte bara överlägsen i näringsvärde, utan kan också sparas i upp till 48-72 timmar.

Den senaste utvecklingen inom kallpressning är förmågan att bearbeta hela frukter och grönsaker i det breda matningshålet.

Juicepress Minimatic
En helautomatisk maskin för proffsen
Juicepress Minimax
En halvautomatisk maskin för proffsen
Juicepress, BioChef Whole Slow Juicer Pro
Den allra senaste typen av kallpressare - Whole Slow juicer kan pressa hela frukter och grönsaker...
5 985:-
Juicepress, BioChef Whole Slow Juicer
Den allra senaste typen av kallpressare - Whole Slow juicer kan pressa hela frukter och grönsaker...
4 350:-
 
 

Textalk Webshop